МЕЖДУНАРОДЕН ВИРТУАЛЕН КОНКУРС „FLYING STAGE“
БУРГАС, БЪЛГАРИЯ
                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                  

УЧАСТНИЦИ

     I МЕЖДУНАРОДЕН ВИРТУАЛЕН КОНКУРС „FLYING STAGE“ БУРГАС 2018

Направление „Музикално изкуство“

Категория: Поп и джаз пеене

Втора възрастова група

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Номер/Име № 1  Сесил Алпер Сабри

Година на раждане

2006
Държава, град

България, Търговище

     Сесил е ученичка в пети клас на II СУ „ Проф. Никола Маринов“ гр. Търговище. От 2010 година се обучава като артист в Музикална школа „New Voices” гр. Търговище с преподавател Десислава Станкова. За последните 3 години успя да завоюва над 20 престижни награди от песенни конкурси. С достойните си телевизионни изяви в „Големите надежди” по Нова телевизия, в конкурса за българска песен за „Евровизия 2016” по БНТ, както и в кастинга по bTV за „Шоуто на Слави”, тя не просто получи общонационална известност, но и се доказа като едно от водещите имена на детската вокална сцена в страната. Носител е на  втора награда на ХV-ия Международен детски музикален конкурс „Витебск-2017”, Беларус, който се провежда в рамките на ХХVІ Международен фестивал на изкуствата „Славянски базар във Витебск” .

Линк към изпълнението:

1. https://youtu.be/NWo1vISK92M

 

2. https://youtu.be/FvpQjmHDQ8k

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Номер/Име

2 Марчело Петров

Година на раждане

2007
Държава, град

България, Русе

    Марчело Петров  се занимава активно с пеене, от които две години към Детска вокална група “Слънце“  и една година солово към Вокално студио „Слънчеви ноти“ с музикален педагог Наталия Константинова. Носител е на  GRAND  PRIX  от Фестивал „ GALA STAR MELODY“ Румъния, II място на Фестивал „POP FOUNDATION“,  Испания, II място на Национален фестивал на руската песен „Пусть всегда будет солнце“, Русе.
Марчело изучава пиано от Национално училище по изкуствата  „Проф. Веселин Стоянов“ Русе. с преподавател Евгени Желязков. От една година се занимава активно с актьорско майсторство към Държавен Куклен Театър – Русе с ръководител Деница Дончева.

Линк към изпълнението:
1. https://youtu.be/Cd8O43x6wX42. https://youtu.be/H_mieUAzsP8

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Номер/Име   3 Рюгзан Рамаданова
 Година на раждане  2006
 Държава, град  България, Варна

      Рюгзан Рамаданова е ученичка в V клас на Първо ОУ „Св. Княз Борис I”. Започва да пее, когато е във втори клас като участник и солист на ДВИС „Юнаци хлапаци” с Художествен ръководител Ирина Димитрова. В момента учи пеене и пиано в Арт студио „Белият делфин” с худ. ръководител Ирина Димитрова и ходи на танци. Обича през свободното си време да изработва сувенири и кукли.
Рюгзан има награди, поощрения  и отличия получени на конкурси и фестивали като Национален конкурс „Децата на България пеят, рисуват и танцуват” гр. Шумен, Национален конкурс „Музикални бисери” гр. Варна, Национален конкурс „Една българска роза” гр. Казанлък, Национален конкурс „Морско конче” гр. Варна, Международен фестивал на изкуствата „Трикси” Албена, Международен конкурс „Art Stars „ гр. Варна, Конкурс за детско и юношеско творчество „С песен и обич творим добро” гр. Плодив, Национален конкурс „Съзвездие” гр. Шумен, Национален конкурс „Път към славата” гр. София.

Линк към изпълнението:https://youtu.be/-5_cwd6ncIs

     

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Номер/Име  4 Кристияна Рашкова
 Година на раждане  2006 
 Държава, град  България, Варна

      Кристияна Рашкова е ученичка в V клас на Средно училище за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски” със специалност поп и джаз пеене, вокален педагог Ирина Димитрова. Първата изява на Кристияна на сцена е на 3 годинки, когато тя взема участие в прочутото предаване на Бате Енчо „Кой е по- по- най”.  По-късно тя става част от Ансамбъла „Сребърни звънчета”, Варна.  В момента Криси пее в народния хор при училището. С двата състава е имала концерти на редица сцени в страната.
      В свободното си време Кристияна обича да кара ролери и зимни кънки.

Линк към изпълнението: https://youtu.be/xSk3ACD5f_I

---------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №5  Тодор Борисов

 Година на раждане

 2006

 Държава, град

 България, Пловдив

 Тодор е ученик в V клас на СУ ”Св.Патриарх Евтимий ”- гр. Пловдив. От 2016г.той е част от семейството  на” Арт Войс Център”-гр. Пловдив  с музикален педагог Румяна Иванова. Въпреки краткото време от една година, в която Тодор се занимава с пеене, още с първите си изяви прави силно впечатление с чистия си тембър, правилно интониране и артистично присъствие. В музикалните състезания и конкурси,  освен с певческите си способности, той очарова със слънчевата си усмивка и характер. През 2017 г. Тодор има завоювани 7 златни, 2 сребърни и 1 бронзови отличия/като солов изпълнител/ , а също и множество призови места в дует с  Аглея  Канева. С удоволствие Тодор участва и в благотворителни концерти: Коледен  благотворителен концерт  за подпомагане на децата от приюта на отец Иван в с. Нови Хан, кампания за защита на природата  ” Стара хартия за нова книга” и др. Има и изяви в различни телевизионни предавания, като участието му в Новогодишната програма на БНТ ”Децата на България са супер”.

  Линк към изпълнението:
https://youtu.be/FteFQM3mNzI
---------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №6  Христина Йосифова

 Година на раждане

 2005

 Държава, град

 България, София

     Аз съм Христина Йосифова. Занимавам се с пеене от 2011-та година. От 9-годишна с мен работи вокалния педагог Искра Милкова. Съчетавам пеенето с училище, уроци по китара, актьорско майсторство, танци и моите хобита. За мен най-важна е музиката. Защото тя е път на израстване и развитие. Чрез нея успявам да бъда себе си. Тя ме прави щастлива, отговорна, по-добра и толерантна към другите. Помага ми да бъда себе си. Стремя се да чувствам себе си в песента. И да мога да го изразя. Чрез публиката разбирам, когато съм успяла. Най-голямата награда за мен от участията ми в конкурси и фестивали не са самите награди и високи отличия, а публиката - нейната искреност и неподправеност. Награда за мен са и многобройните приятелства, които създавам покрай конкурсите с другите деца. От всички награди, най-голямата за мен е фактът, че усилията ни се оценяват от най-големите имена в музиката и изкуството, които журират и които ни насърчават да продължаваме да се развиваме. Наградата, която няма аналог за мен, е силната ръка на Искра Милкова и вярата й в мен, която ме води напред и ми показва, че пътят към музиката започва от сърцето, минава през душата и стига отвъд всички (видими и невидими) човешки ограничения.

 

Линк към изпълнението:

                                1. https://youtu.be/QTz1zvsOW9Q

                                           2.             https://youtu.be/LNl0udspIco

 

 

  


 

 

                                                                    ©  НУМСИ “ПРОФ.ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ” *БУРГАС* . Всички права запазени.
Условия за участие
Резултати
Facebook
Контакти
За конкурса
Новини
Жури
За нас