МЕЖДУНАРОДЕН ВИРТУАЛЕН КОНКУРС „FLYING STAGE“
БУРГАС, БЪЛГАРИЯ
                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                  

УЧАСТНИЦИ

     I МЕЖДУНАРОДЕН ВИРТУАЛЕН КОНКУРС „FLYING STAGE“ БУРГАС 2018

Направление „Изобразителни изкуства

Категория: Рисунка

Втора възрастова група

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Номер/Име  1  Мария Петкова
 Година на раждане  2006
 Държава, град

България, Поморие

      Мария Петкова е родена в гр. Добрич. Живее в гр. Поморие. До този момент тя е участвала в Музикални конкурси, Конкурси за детска рисунка и Фотографски конкурси.
      През 2017 г. участва в  Международния Конкурс „ Корабът на изкуствата“ – гр. Поморие, като класически инструменталист с обой. През 2017г. в Детския Песенен Конкурс „ Бисери от поморийския бряг“, печели II място като вокален изпълнител. През 2015 г. участва във  фотоконкурс на в. „Черноморски фар”. Печели поощрителна награда като най-млад участник в конкурса, а вестникът публикува статия посветена на нея. През 2011г. печели I място в Конкурс по Изобразително Изкуство „ Хубава си, моя Горо“, организиран от Община Несебър.
      Мария е ученичка  в Национално  училище за музикално и сценично  изкуство „ Проф. Панчо Владигеров“ гр. Бургас, със специалност ОБОЙ.
В свободното си време тя се занимава със своето хоби- Приложни и Декоративни Изкуства.
Линк към творбата:
https://youtu.be/EWTXTfL1NVA

------------------------------------------------------------------------------------

 Номер/Име  2 Деница Камбурова
 Година на раждане  2006
 Държава, град

България, Бургас

      Деница Камбурова е ученичка в V клас. Занимава се с музика от 6 години. Изучава виолончело в Национално училище за музикално и сценично изкуство“ Проф.Панчо Владигеров“ гр.Бургас. В свободното си време обича да рисува. Друга нейна страст са конете и заниманията по конна езда.
Линк към творбата:
https://youtu.be/6URfru5POqY

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №3  Рая Чакърова

 Година на раждане

 2006

 Държава, град

 България, Бургас

     Казвам се Рая Чакърова,

Ученичка съм в 5 клас на  НУМСИ ”Проф. Панчо Владигеров”.  Специалния ми предмет е Цигулка.  Освен от  Музика  се интересувам и от Изобразително изкуство.  Участвам в конкурса, защото обичам да рисувам и искам да видя една гледна точка на специалисти. Вдъхнових се за тази рисунка от една снимка. Тя ми изглеждаше красива. Не можах да се сдържа и я нарисувах. Стана добре и реших тя да е главната идея на рисунката.   Аз не съм виждала такава природа, но мисълта за нея ме кара да се чувствам спокойна.  На семейството ми също  действа успокояващо.  Не целя да спечеля, а да видя друга гледна точка. 

Линк към творбата:
https://youtu.be/iEq1MbeNoKQ

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №4 Александра Янчева

 Година на раждане

 2005

 Държава, град

 България, Бургас

     Казвам се Александра Василева Янчева и съм на 12 години.
     Уча в едно от най-хубавите училища в Бургас и то е Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". Свиря на пиано от 7 години. Аз съм човек, които цени много музиката. Участвала съм в конкурси и съм печелила първи и втори награди. Занимавам се от 5- годишна до сега  с различни танци  (модерни танци, мажoретки, класически балет, модерен балет, зумба и също така през тези години тренирах упорито плуване). Едно от хубавите занимания, когато ми остава време е рисуването. Рисувам на най-различни теми. Обръщам внимание на картините. Рисувала съм портрети и пейзажи. Материалите, с които работя са туш и перо. Обичам когато рисувам да слушам музика. Когато рисувах тази рисунка, ми отне много от времето, но се забавлявах.  Мислех си, че е  хубаво  някой да оцени това, което правя. Надявам се и Вие да го направите. 
Поздрави от красивия Бургас!

Линк към творбата: https://youtu.be/eDaDfoPDwBw

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №5 Десислава Бойчева

 Година на раждане

 2004

 Държава, град

 България, Бургас

     Десислава Бойчева е родена в град Бургас. От ранна детска възраст проява интерес към изобразителното изкуство. Едновременно с това посещава школа по танци. От 2015 г. учи в Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров"  гр.Бургас, специалност “Класически танц”. Интересът й към рисуването е причина за участието й в настоящия проект.

Линк към творбата: https://youtu.be/-ct_olNSOJU

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №6 Ева Пехливанян

 Година на раждане

 2006

 Държава, град

 България, Бургас

     Ева Пехливанян има интерес към танци и изобразително изкуство от ранна детска възраст. От четири годишна възраст рисува в школата по изобразително изкуство и мозайка на Райна Рачева към Община Бургас. От пет годишна възраст активно се занимава с класически танци в различни танцови студия и школи в гр.Бургас. На девет години започва да учи виола в Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров"-гр.Бургас, с преподавател Паоло Бошев.  Има неколкократни изяви в регионални конкурси по изобразително изкуство. В Осмия национален конкурс „Морето не е за една ваканция“ на Общински детски комплекс-Бургас през 2013г. печели III-та награда.
Успешно завършва курс на обучение по изобразително изкуство към Общински детски комплекс- Бургас през 2014 г. Участва в конкурса „Аз обичам Черно море!“ през 2017 г. на Национален дворец на децата-Община Несебър. 

Линк към творбата: https://youtu.be/bm8arwKueFw

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 Номер/Име

 №7 Нора Ангелова

 Година на раждане

 2006

 Държава, град

 България, Бургас

            Казвам се Нора Димитрова Ангелова. Аз съм на 11 години. Ученичка съм в Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" – Бургас  и ходя на актьорско майсторство. Моят музикален инструмент  е флейта. Много обичам да рисувам. През 2016 г. участвах в Националния конкурс „Върбан Върбанов” и спечелих I награда. 

Линк към творбата: https://youtu.be/qDVYWJ7xM5I

 

 

 

 

 

                                                                    ©  НУМСИ “ПРОФ.ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ” *БУРГАС* 13/02/18 . Всички права запазени.
Условия за участие
Резултати
Facebook
Контакти
За конкурса
Новини
Жури
За нас